четвъртък, 30 август 2012 г.

Привет!
Днес ще Ви покажа едни мои творения,които ще отидат  за благотворителен базар Animal Hope Bulgaria - Plovdiv.Тъй като рядко правя такъв вид картички за мен си беше и предизвикателство-да ги направя различни.Усещането е страхотно.Станаха по детски весели и закачливи.Дано и у вас събудят по една забравена детска усмивка!!!
Запознайте се със Роро,Шаро,Мъро,Рики,Спарки,Ушко и Принцеса!

петък, 24 август 2012 г.

Цветя и усмивки!


Здравейте мили момичета. Днес реших да публикавам отдавна направената количка за цветчетата ми. Както вече ви казах обичам да правя всякакви цветчета-малки,големи от хартия,от плат .......от каквото падне.Стояха си дълго време в една кутийка , но след като видях някъде тази красота и реших да си я направя.Признавам си ,че кутийките и други чудесйики не са ми на сърце, но се постарах да има приличен вид. И ето я и нея с малка част от "дребната ми градинка"!


Желая ви цветен и спокоен уикенд!

сряда, 22 август 2012 г.

Здравейте, феички!
Докато нямах смелост да се включа в различните предизвикателства,то сега ме е обзела такава еуфория,че...................!
Днес ще се представя  картичката,която ще  включа при Двете елши и
  Card Mania..С риск да ви отегча,но един бърз коментар.На пръв поглед не е нещо сложно и трудно,но като ми кажат сватба и незнам защо веднага си представям нещо много нежно,ефирно и чисто.Та затова и картичката ми е такава.Обрана от към много джуфки и любимите ми брокатчета.А цветенцата са ми любимата част.Както са казали "луд умора няма"-вечер като седнем пред телевизора и какво си мислите,че правя..........освен ,че гледам -да правя и тези мънички бижута.Просто не стоят мирни тези ръце.Но стига.
От мен тази картичка и усмивки!
Спорен ден!



вторник, 21 август 2012 г.

Привет мили момичета!

Днес вече се престраших и аз да "дебютирам" в предизвикателствата.Досега не ми стигаше смелост,а и от скоро имам блог.
С тази картичка се включвам в предизвикателството на  Card Mania и желая на всички вдъхновителки креативност и вдъхновение!







Усмихнат и спорен ден от мен!

понеделник, 20 август 2012 г.

Здравейте!


Ще ви покажа една картичка,която е като продължение на по долната публикация за рециклирането.Поръчаха ми я за юбилей.Трябваше да бъде в червено и златно/честно казано тази комбинация не ми е от любимите,но именно в това е предизвикателството-да я направя така,че и на мен да ми хареса/.Дано се е харесала на  юбилярката  и на Вас също!


Приятен ден и хубава седмица от мен!

понеделник, 13 август 2012 г.

 ИДЕЯ за рециклиране на фолио!

Здравейте,мили момичета!
От известно време исках да рециклирам остатъци от фолио,което бях купила за нещо миналата година.Това е лесно приложимо и ефекта идва от самото фолио.То е с кадифени елементи.Имам и едно ,което е с дървесна шарка и може би ще го изпълня на паркет, ..........но това е в бъдеще.А ето и тях!
На пръв поглед не са нищо особенно,интересното е материала.
Използваните материали са : картонче върху което да залепим фолиото,самото фолио и  щанците на Sizzix.
 Ще се радвам да ви е харесало и ви е дала повод да сътворите и вие интересни нещица.Успех!
Приготвила съм и още някой идейки,но това по нататък.Нещо не ме бива със снимките и това ме отказва.Чакам моя мъж да ми съдейства.
Чао от мен и хубав ден!

сряда, 1 август 2012 г.





Бих искала първо да ви покажа картичките, които правих за рожденни дни на наши дечица приятелчета. За мен беше нещо ново и различно, но крайния резултат определено е задоволителен. Моя коректив за тях бяха двете ми дечица-тази дреха е друг цвят..., това не е така..., но ето ги!
Здравейте от мен, Валентина. Ако трябва с две думи да се опиша, бих казала, че съм усмихнат и положителен човек. След години лутане най-накрая си намерих хобито-а именно правенето на картички за различни поводи. Обичам да правя и други неща с ръцете си, обичам да слушам музика, обичам да съм с любимите си хора.........но стига толкова за мен. Създаването на този блог ми отне доста време и претърпя няколко деформации. Сега вече се надявам, че само ще надграждам и ще бъде мястото, където ще се срещаме да обменяме идеи и красоти. Вярвам, че дните ни заедно ще бъдат по хубави и вълнуващи!